Verzendingen

De verzending (binnen Nederland) 
Na uw bestelling krijgt u binnen 48 uur een orderbevestiging, hierin staan duidelijk de bestelde artikelen, de prijzen en het totaalbedrag. De bestelling wordt na ontvangst van uw betaling verstuurd. Dus voor een snelle afhandeling raden wij u aan om het ordernummer bij de betaling te vermelden. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht per bestelling. Hiervoor wordt het TPG tarief gehanteerd. Bij bestellingen boven € 75.00 worden geen verzendkosten berekend.

Afhalen
U kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf te komen ophalen, u haalt het pakket dan af aan de Kloosterstraat 91 te Eerbeek. U rekent dan direct contant af bij het ophalen. Helaas is het niet mogelijk om te pinnen. Er zullen uiteraard dan geen extra kosten verrekend worden. 

De verzending buiten Nederland ( binnen Europa )
Voor bestellingen buiten Nederland geldt ook het TPG post tarief, deze kunt u vinden op de site van TNT Post. Wij hanteren standaard verzendingen hierin. Wilt u dat uw bestelling priority wordt verzonden dan kunt u dit bij uw bestelling vermelden zodat de juiste kosten worden berekend. Bestellingen buiten Nederland worden portovrij verzonden vanaf 95.00 euro.

Retouneren:
Het terugzenden van bestellingen kan indien het product niet aan uw wensen voldoet, verkeerd geleverd, of beschadigd is bij ontvangst.
Middels email dient u ons op de hoogte te brengen dat u het product wilt retouneren.
Doe dit met een geldige reden.
U krijgt van ons dan de benodigde informatie om uw bestelling of een product te retouneren.
Daarna kunt voor het geretouneerde bedrag andere of nieuwe producten uitzoeken.

Powered By OpenCart
MD Style © 2021